Møte med en ny virkelighet.

Møte med en ny virkelighet.
Har du vært på forelesning med Egil Rian kan du her legge igjen en hilsen eller kommentar knyttet til forelesnigen.
Kritikk, ros, forslag og spørsmål er like velkomne.
Spørsmål vil om mulig bli besvart.
Det er selvfølgelig helt i orden om du vil være anonym.

31.03.14 Høgskolen i Sør-Trøndelag, Sosionomutdanninga

4 timer forelesning om mestring og habilitering i et familieperspektiv.

Ca. 50 studenter tilstede.

Last ned dokumentasjon

1 kommentar:

  1. Takk for forelesninga idag. Er veldig fornøyd med at jeg fikk den med meg. Det er veldig mye lettere å forholde seg til teorier, reformer og lovhjemler (jfr. Vigotsky, IP og alt imellom) når man får det presentert sammen med reelle opplevelser. Mye å ta innover seg på 3 timer, for min del kunne forelesninga vart enda mye lenger/vært fordelt på flere dager. Når fokuset hadde vært teoretisk ei stund og tanken ''shit, dette burde jeg visst...!'' tok mer og mer av oppmerksomheten, ble jeg lett henta inn ved å få del i historier om Henning og familien, og bare lytte og lære.
    Likte også godt bruken av musikk og video. Tror det hadde en stor effekt på konsentrasjonen de to gangene du åpna bolken med en sang.
    Synd det ikke ble tid til Graceland-historien denne gangen, har hørt den før og vet at den er helt spesiell å høre, og at turen var en kjempeopplevelse for Henning - og trolig alle som var med. Skulle likt å vite litt om hvordan det ble planlagt og gjennomført, om hjelpeapparatet var involvert, om det var noe som gjorde det lett/kunne gjort det lettere praktisk som vi bør ta med oss, etc.
    Snart nok uoversiktelige tilbakemeldinger, men for å gjøre kaos komplett kan jeg avslutte med å si at jeg, og flere jeg snakka med, syns åpninga der du fortalte om bakgrunnen din, var veldig grei.
    Igjen; takk

    SvarSlett